Diensten

Automatisch schrift

Ontdek automatisch schrift, een krachtige tool om toegang te krijgen tot hogere wijsheden en intuïtieve inzichten. Met automatisch schrift kun je jezelf openstellen voor boodschappen uit het universum, geleid door spirituele gidsen en entiteiten. Laat je lijden door de hogere krachten terwijl je intuïtief en moeiteloos schrijft.

Met automatisch schrift heb je de mogelijkheid om jouw spirituele groei te versnellen, dieper inzicht te krijgen in jezelf en antwoorden te vinden op belangrijke levensvragen. Het is een krachtige manier om te communiceren met je onderbewuste en begeleiding te ontvangen vanuit een hoger bewustzijnsniveau.

Of je nu een ervaren spirituele beoefenaar bent of een nieuwkomer in de wereld van het paranormale, automatisch schrift biedt een gepersonaliseerde en boeiende ervaring. Ontdek de verborgen wijsheid die in jou schuilt en ervaar de vreugde van het ontvangen van betekenisvolle boodschappen door simpelweg te schrijven.

Laat je intuïtie de pen besturen en open de deur naar een spirituele wereld vol mogelijkheden. Boek vandaag nog jouw automatisch schrift sessie in en begin je reis naar diepere verbinding, spirituele groei en werkelijk inzicht!"

 

 

Prijzen: 

30 min, €35,- 

1 uur, €70,-

Foto Lezen

Ontdek de verborgen boodschappen van je foto's met foto lezen, een fascinerend process in onze praktijk.

Laat je verrassen door de inzichten die je kunt verkrijgen en ontdek een dieper begrip van jezelf, je relaties en belangrijke gebeurtenissen in je leven. Foto lezen opent deuren naar een dieper niveau van bewustzijn, waar symbolen, gevoelens en inzichten samenkomen.

Verken de energetische puzzel van een foto en ontdek de subtielere lagen van realiteit. Het is een zachte en respectvolle manier om innerlijke wijsheid te ontsluiten en persoonlijke groei te bevorderen. Laat de beelden op je foto's je de weg wijzen naar zelfontdekking en spirituele groei met foto lezen.

*Let op! In het geval dat de persoon op de foto nog gezond in leven is, moet deze persoon toestemming geven voor de lezing.

Prijzen: 

30 min, €35,- 

1 uur, €70,-

Psychometrie

Met psychometrie kun je op een unieke manier informatie en inzichten verkrijgen door simpelweg een object vast te houden. Het is als het openen van een deur naar de diepten van het verleden en het onthullen van de mysteries van de menselijke ervaring.

Stel je voor dat je een voorwerp oppakt, zoals een ring, of een oud voorwerp, en dat je direct verbonden wordt met de energieën en verhalen die erin zijn opgeslagen. Je kunt ineens beelden, emoties en gedachten ervaren die verband houden met de eigenaar of de geschiedenis van het object. Het is als het lezen van een boek zonder woorden, waarbij je de kracht hebt om oude geheimen te onthullen.

Psychometrie biedt talloze mogelijkheden voor persoonlijke groei en inzicht. Het stelt je in staat om dieper inzicht te krijgen in jezelf, je relaties en je levenspad. Het kan je helpen bij het vinden van antwoorden op belangrijke levensvragen, het ontdekken van onbekende talenten en het begrijpen van gebeurtenissen uit het verleden en heden.

Daarnaast kan psychometrie ook een waardevol hulpmiddel zijn bij professionele toepassingen. Denk aan het ondersteunen van genezing en helingsprocessen. De mogelijkheden zijn eindeloos wanneer je de kracht van psychometrie omarmt.

 

Prijzen: 

30 min, €35,- 

1 uur, €70,-

Kaart leggen

Stap in de fascinerende wereld van kaartlezen en ontdek de kracht van symbolische kaarten om diepgaande inzicht, begeleiding en voorspellingen te verkrijgen. Met kaartlezen kun je een diepe verbinding maken met jouw intuïtie, hogere bronnen en de universele energieën.

Of je nu op zoek bent naar antwoorden over liefde, carrière, gezondheid of persoonlijke groei, kaartlezen biedt de instrumenten om jouw levensvragen te beantwoorden en helderheid te krijgen in elke situatie. Het proces is eenvoudig en boeiend - stel jouw vraag, schud de kaarten en laat je intuïtie de symbolische boodschappen interpreteren.

Het beoefenen van kaartlezen brengt talloze voordelen met zich mee. Het biedt niet alleen diepgaande zelfreflectie, maar het vergroot ook je bewustzijn, opent nieuwe perspectieven en geeft richting bij het nemen van belangrijke beslissingen. Stel je voor hoe waardevol het zou zijn om een krachtig kompas te hebben dat je helpt op je spirituele reis.

Of je nu een beginner bent of een ervaren beoefenaar, kaartlezen is voor iedereen toegankelijk. Stap binnen in de spirituele wereld van symbolen en laat de kaarten jouw geest en intuïtie openen voor een dieper begrip van jezelf en de wereld om je heen.

 

Prijzen: 

30 min, €35,- 

1 uur, €70,-

Magnetiseren

Ontdek de helende kracht van magnetiseren en breng balans en welzijn in je leven. Laat je omringen door de positieve energieën van het universum en laat een bekwame en ervaren magnetiseur je helpen bij het herstellen van je natuurlijke energetische balans.

Of je nu op zoek bent naar verlichting van fysieke pijn, stressvermindering, het bevorderen van ontspanning of ondersteuning bij het genezingsproces, magnetiseren biedt een holistische benadering van welzijn. Het is een zachte en niet-invasieve behandelmethode die gericht is op het herstellen van de harmonie in je lichaam, geest en ziel.

Laat jezelf onderdompelen in een serene en kalmerende omgeving, waar de magnetiseur als een kanaal fungeert voor de helende energie van het universum. Ze kunnen met behulp van handoplegging of zelfs op afstand werken, afhankelijk van je behoeften en voorkeuren.

Verspil geen tijd meer met het dragen van de lasten van fysieke en emotionele pijn. Gun jezelf de luxe van magnetiseren en laat de helende energieën je leiden naar een staat van algeheel welzijn en harmonie. Neem vandaag nog contact op met een van onze professionele magnetiseurs en ervaar de transformerende kracht van magnetiseren in je leven."

 

*Let op: Magnetiseren is geen vervanging voor medische behandeling. Raadpleeg altijd een gekwalificeerde gezondheidsprofessional bij medische klachten.

 

Prijzen: 

30 min, €35,- 

1 uur, €70,-

Huis reiniging

Creëer een veilige en positieve ruimte in je huis met onze grondige en professionele huisreinigings. Ontdek de transformerende kracht van het verwijderen van negatieve energieën, entiteiten en verstoringen, en breng een gevoel van rust, harmonie en welzijn in je leefomgeving.

Onze bekwame mediums binnen de spirituele branche gebruikt oude technieken en helende rituelen, zoals het branden van speciale kruiden, het inzetten van heilige symbolen en het gebruik van klank, om de energetische balans in je huis te herstellen. Met toewijding en zorg creëren we een beschermende en liefdevolle sfeer tijdens het reinigingsproces.

Voel je de aanwezigheid van negatieve energieën in je huis? Ervaar je onverklaarbare gebeurtenissen, spanningen of een gevoel van ongemak? Laat onze huisreiniging je helpen. We verwijderen niet alleen de negativiteit, maar brengen ook positieve vibraties, licht en liefde in elke hoek van je huis.

Geef jezelf en je dierbaren een cadeau van welzijn en een frisse start. Onze huisreiniging is ontworpen om een heilige en veilige ruimte te creëren waar je je thuis kunt voelen. Ervaar de diepgaande transformatie die mogelijk is wanneer je de energieën van je huis in harmonie brengt.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze huisreiniging je kan helpen om een positieve en zuivere omgeving te creëren waar je je echt thuis voelt.

 

Prijzen: 

Vanaf €150,- Hangt af van de grootte van het pand

Persoons reiniging

Ervaar een diepgaande transformatie van binnenuit met onze persoonsreiniging. Laat negatieve energieën los, verwijder blokkades en herstel de balans in je energetische lagen, zodat je jezelf kunt bevrijden van belemmeringen en je ware potentieel kunt ontdekken.

Onze bekwame medium binnen de praktijk biedt een holistische benadering van persoonsreiniging. Met behulp van krachtige technieken zoals energetische healing en reinigingsrituelen, werken we samen om de stagnaties in je aura en chakra's op te heffen, waardoor je energie weer vrij kan stromen.

Ben je gevoelig voor energieën? Voel je je overweldigd door emotionele blokkades of beïnvloed door negatieve gedachten? Laat onze persoonsreiniging je helpen om jezelf te bevrijden van beperkende energieën, zodat je je in balans, geaard en vol positieve energie kunt voelen.

Onze persoonsreiniging is ontworpen om je persoonlijke groei en welzijn te stimuleren. Door je te helpen los te laten wat je niet meer dient, kun je jezelf opnieuw verbinden met je innerlijke kracht, je intuïtie versterken en een dieper gevoel van vervulling en vreugde in je leven ervaren.

Investeer in jezelf en geef jezelf de kans om te stralen. Onze persoonsreiniging biedt je de mogelijkheid om je energetische zelf te zuiveren en te transformeren. Ontdek de vrijheid en de rust die ontstaan wanneer je jezelf bevrijdt van belemmeringen en in harmonie leeft.

 

Prijzen:

1 uur, €90

Wilt u een van deze diensten boeken, klik dan snel op onderstaande knop!